PR Vill

Központi porszívó

Bárhol bármilyen körülmények között is élünk, dolgozunk a környezetünkben felhalmozódó szennyezõdések eltávolításának feladatától nem, szabadulhatunk. A központi porszívó rendszer alkalmazása új fejezetet nyit a takarításban. Ezzel a technológiával mindenütt olyan tisztaságot lehet teremteni, amelyet eddig csak fáradságos munkával lehetett elérni. A központi porszívó rendszer egy falba épített, fali csatlakozókban végzõdõ speciális PVC csõrendszerbõl és egy fixen felszerelt nagy szívóerejû porszívógépbõl áll. Ha a szívócsövünk csonkját behelyezzük a fali csatlakozóba abban a pillanatban, megkezdõdik a porszívózás, mert a csõrendszer mellet kiépített elektromos vezeték automatikusan bekapcsolja a porszívó gépet. A központi egységet érdemes olyan helyre telepíteni, (pince, garázs) ahol zavartalan lehet a mûködése és a beszívott levegõ a szabadba vezethetõ. A takarítás rendkívül hatékony, hiszen a beszívott levegõ nem a lakás légterébe kering vissza, így jelentõsen csökken a bútorokra leülepedõ por mennyisége. Nem is beszélve a sokszor allergiás tüneteket okozó poratkákról és pollenekrõl melyet a központi porszívó rendszer szintén hatékonyan távolít el.

kozponti-porszivo-tervrajz A lakótéren belül elhelyezett központi porszívó rendszer elõnye, hogy a gépet nem kell védeni az idõjárás viszontagságaitól, hátránya, hogy hallatszik a gép zaja.

A lakótéren kívül elhelyezett központi porszívó rendszer elõnye, hogy csendes, nem hallatszik a gép zaja, hátránya, hogy védeni kell a direkt nedvességtõl.
Az idõjárás viszontagságai ellen védelmet nyújt a gép méreteihez kialakított tároló szekrény.

Éljen tiszta, csendes, por- és atkamentes környezetben!

 

A központi porszívórendszer elõnyei
– A beszívott levegõ a szabadba távozik, ezáltal megszûnik az állandó porkörforgás.
– A legfinomabb porszemcséket és az atkákat is eltávolítja.
– Csendes.
– A gépet nem kell magunk után húzni.
– Nagy szívóerõvel rendelkezik

Háztartási felhasználás
A háziasszonyok munkáját jelentõsen megkönnyíti a bútorba vagy falba építhetõ szemétlapát adapter, mely szintén a rendszer része. Az adapter elé söpört morzsákat és kisebb konyhai szemeteket egy könnyed mozdulattal eltávolíthatjuk a lakótérbõl.

Irodai felhasználás
A központi porszívó rendszer zajmentes, gyors, fizikailag megkönnyíti a takarítást, hiszen nem kell a nehéz takarítógépet és az elektromos zsinórt magunkkal vinni, és szintek között mozgatni. A különbözõ takarítófejek segítségével a legkülönfélébb szemetet is el lehet távolítani, illetve a legkisebb sarkot is el lehet érni.

Autóipari felhasználás
A porszívó rendszer speciális kialakítása réven fényezõmûhelyekben tökéletes porelszívást biztosít. Gépkocsi szervízekben jelentõsen megkönnyíti a gépjármûvek takarítását.

Egyéb felhasználási lehetõségek
A központi porszívó rendszer az alábbi területeken alkalmazható:
– Többlakásos társasházakban és a családi házakban a háztartási rendszerek tökéletes tisztaságot varázsolnak otthonunkba.
– Szállodákban, panziókban a porszívózás nem zavarja a pihenni vágyó vendégek nyugalmát, így a takarítás észrevétlen és gyors.
– A rendszerre csatlakoztatható speciális szívófejek segítségével a fogtechnikai laborokban keletkezett csiszolás apró szemcséi gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók. A rendszer kiválóan alkalmas fodrász szalonokban keletkezett apró haj és por könnyed eltakarítására.
– Ipari üzemekben is rendkívül praktikus a központi porszívó rendszer használata, mivel a különbözõ funkciójú szívófejek szinte minden fajtájú és méretû felületen alkalmazhatók.
– Tervezés és tanácsadás
– Felmérés
– Ingyenes árajánlat készítés
– Viszonteladók kiszolgálása


Letölthető dokumentumok


Műszaki adatlapok


Takarító készletek